"VI BRÆNDER FOR AT INSPIRERE ANDRE KVINDER TIL AT TAGE KAMPEN OP"

Sarah Mahfoud & Majbrit Weidemann
MAJBRIT WEIDEMANN

Majbrit er certificeret Krav Maga instruktør under Krav Maga organisationen IKM. Sammen med sin mand driver hun Heartcore Krav Maga på Frederiksberg, der underviser kvinder, mænd og børn i selvforsvar og fysisk træning.

Majbrit har også en master i Psykoterapi fra Psykoterapeutisk Institut, men er oprindeligt uddannet designer. Til daglig arbejder hun med design og branding og som serieiværksætter ejer hun flere virksomheder, som medejer eller advisor til andre iværksættere.

“Jeg har været gennem mange faser i livet med både op og nedture. Da jeg var i tyverne fik jeg bekæmpet et lavt selvværd og en spiseforstyrrelse gennem min uddannelse som psykoterapeut og senere fandt jeg en helt særlig power gennem Krav Maga. Det var en kæmpe øjenåbner for mig at det ikke altid handler om at kæmpe. Det handler også om forebyggelse og undgåelse – at være opmærksom på situationerne, genkende et problem før det sker, forbedre din evne til at reagere hurtigt og løse problemer alt imens du er under stress. Det har jeg overført til min hverdag og siden jeg startede med at træne Krav Maga for 8 år siden har jeg haft en helt særlig evne til at presse mig selv til aldrig at sige noget er umuligt at opnå i livet.”

Følg Majbrit på Instagram @majbritweidemann

"VI BRÆNDER FOR AT LÆRE ANDRE KVINDER HVORDAN VI BRUGER SELVFORSVAR OG KAMPSPORT TIL AT HOLDE FOKUS OG BRUGE DET SOM EN MENTAL STYRKE GENNEM ALLE LIVETS UDFORDRINGER"

Trine Hoelgaard

Trine er certificeret Krav Maga instruktør under Krav Maga organisationen IKM. Sammen med sin makker Dany er hun instruktør i foreningen Krav Maga Jyllinge. Her undervises kvinder, mænd og børn fra 13 år i selvforsvar og fysisk træning.


Trine er uddannet sygeplejerske og arbejder til dagligt i visitationen i Egedal Kommune.

”Jeg startede som elev til Krav Maga i 2016, og blev efter første træning helt opslugt af tankegangen omkring Krav Magas teknikker til selvforsvar. Jeg var på daværende tidspunkt sygemeldt med stress, og den intensive træning var helt klart med til at få mig tilbage på sporet. Den fysiske træning og de simple teknikker gav mig indblik i en verden, hvor jeg pludselig fandt ro - og gav mig efterfølgende større selvværd. Mit ønske som Krav Maga-instruktør har helt fra begyndelsen været at undervise kvinder og give dem det empowerment, som jeg selv har fået igennem træningen. Krav Maga er nemlig så meget mere end den fysiske træning. Krav Maga fylder en stor del af mit liv, og jeg er stolt over og tryg ved, at min datter også træner Krav Maga. Jeg arbejder hele tiden på at blive teknisk bedre og skarpere som instruktør og træner flere gange om ugen. Derudover styrketræner jeg også for at holde mig i god fysisk form”.

Følg Trine på Instagram @trinehoelgaard

Joen Weidemann

Joen Weidemann er en af de mest erfarne Krav Maga eksperter i Danmark og har gennem mange år afholdt successfulde kurser i selvforsvar kun for kvinder.

Joen er specialist sig i selvforsvar for kvinder og i psykologien bag vold og konflikter. Med udgangspunkt i selvforsvarssystemet Krav Maga og moderne volds- og konfliktpsykologi underviser han både teoretisk og fysisk på bootcampen. 

Til daglig er Joen stifter og chefinstruktør for Hearetcore Krav Maga på Frederiksberg, hvor han underviser mænd, kvinder, børn, forsvar og politi i selvforsvar og konflikthåndtering. Joen brænder for at hjælpe mennesker til et sikrere, sundere og sjovere liv igennem Krav Maga og fysisk træning. Joen har trænet kampsport i mere end 30 år og har bl.a. det sorte bælte i Karate, men har i de sidste 15 år fokuseret på Krav Maga og på at dygtiggøre sig inden for konflikthåndtering, fysisk træning og selvforsvar.

Følg Joen på Instagram @joenweidemann