"VI BRÆNDER FOR AT INSPIRERE ANDRE KVINDER TIL AT TAGE KAMPEN OP"

Sarah Mahfoud & Majbrit Weidemann

INSTRUKTØRER

SARAH MAHFOUD

Sarah er professionel bokser og nuværende verdensmester i det anderkendte bokseforbund IBF. Sarah har 17 års erfaring i boksning og arbejder som instruktør og personlig træner i boksning. Sarah er derudover kostvejleder og sundhedscoach uddannet fra Atwork.

Sarah vandt Vild med dans i 2016, og debuterede året efter som professionel bokser i stald hos Mogens Palle. I april 2022 forsvarede Sarah sin verdensmester titel succesfuldt, og er ubesejret i alle sine 11 professionelle kampe.

“Boksning har været en del af mit liv siden jeg var 14 år. Der har været mange sejre, men også nederlag. Boksningen er blevet en del af min identitet. Den fighter vilje jeg har og det som har kunne føre mig igennem livet, der hvor jeg synes at det har været allermest hårdt, har uden tvivl været mit mindset, som er blevet opbygget igennem boksningen. Jeg er faldet og har slået mig mange gange, men har altid forstået at rejse mig igen, fordi jeg er så fast besluttet på at tage kampen op. Det at gå ind i en ring hvor alles øjne hviler på mig, æde min egen nervøsitet og præstere når det gælder allermest, er hvad boksningen har lært mig i livet.”

Følg Sarah på Instagram @_sarahmahfoud

"VI BRÆNDER FOR AT LÆRE ANDRE KVINDER HVORDAN VI BRUGER SELVFORSVAR OG KAMPSPORT TIL AT HOLDE FOKUS OG BRUGE DET SOM EN MENTAL STYRKE GENNEM ALLE LIVETS UDFORDRINGER"

MAJBRIT WEIDEMANN

Majbrit er certificeret Krav Maga instruktør under Krav Maga organisationen IKM. Sammen med sin mand driver hun Heartcore Krav Maga på Frederiksberg, der underviser kvinder, mænd og børn i selvforsvar og fysisk træning.

Majbrit har også en master i Psykoterapi fra Psykoterapeutisk Institut, men er oprindeligt uddannet designer. Til daglig arbejder hun med design og branding og som serieiværksætter ejer hun flere virksomheder, som medejer eller advisor til andre iværksættere.

“Jeg har været gennem mange faser i livet med både op og nedture. Da jeg var i tyverne fik jeg bekæmpet et lavt selvværd og en spiseforstyrrelse gennem min uddannelse som psykoterapeut og senere fandt jeg en helt særlig power gennem Krav Maga. Det var en kæmpe øjenåbner for mig at det ikke altid handler om at kæmpe. Det handler også om forebyggelse og undgåelse – at være opmærksom på situationerne, genkende et problem før det sker, forbedre din evne til at reagere hurtigt og løse problemer alt imens du er under stress. Det har jeg overført til min hverdag og siden jeg startede med at træne Krav Maga for 8 år siden har jeg haft en helt særlig evne til at presse mig selv til aldrig at sige noget er umuligt at opnå i livet.”

Følg Majbrit på Instagram @majbritweidemann