"Det har været grænseoverskridende at vise sårbarhed"

Sarah Mahfoud i Fit Living - Foto af Michael Falgren
Januar 2022
Female Fight Club I Fit Living

"Bag Female Fight Club står Sarah Mahfoud, verdensmester i boksning, og Majbrit Weidemann, som underviser i selvforsvarssystemet krav maga. De fik ideen til en fysisk bootcamp for kvinder med grænsesætning og empowerment i fokus, da de begyndte at træne sammen og fandt ud af, at boksning og selvforsvar supplerede hinanden ret godt."

"Kampsport har givet os begge rigtig meget personligt, og det vil vi gerne give videre til andre kvinder."

Januar 2022
Sarah Mahfoud I FIT LIVING

"Det er et forsøg på at give noget til andre kvinder, som jeg kan mærke, kampsporten har givet mig: selvtillid, sikkerhed og empowerment. Og evnen til at kunne sætte en klar grænse. Sige ”hertil og ikke længere”, når ens grænse bliver overskredet.Jeg tror, mange kvinder har svært ved at komme ud af deres komfortzone og mærke, når deres grænser bliver overskredet. Derfor får de brugt et tøvende nej, når de skal sige fra."

Januar 2022
Majbrit Weidemann i Alt for damerne

"Hver gang vi havde været igennem en træning, der havde været lidt vild, kom jeg ud derfra og tænkte: ”Hold da op, det her er en empowerment, jeg aldrig har mærket før”. Jeg har tidligere mærket adrenalinsus i at gennemføre et langt løb eller anden ekstrem sportsudøvelse, men det her var noget andet, for efter hver træning følte jeg, at lige nu og her kan jeg alt – og hvis jeg kan det her, så kan jeg alt i livet. Og dét er en følelse, som er guld værd!”