Handelsbetingelser

femalefightclub.dk ejes og administreres af:

Female Fight Club ApS
Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg
Cvr: 41402830
info@femalefightclub.dk
+45 61124251

Henvendelser vedrørende ordrer eller websitet generelt skal rettes på email til: info@femalefightclub.dk. Når du gennemfører et køb på femalefightclub.dk, accepterer du automatisk vores vilkår og betingelser. Vores vilkår & betingelser kan blive opdateret og derfor skal du altid godkende disse hver gang du handler hos os. De betingelser du godkender ved dit køb er gældende for den pågældende handel.

GENERELT:
For at deltage skal du være kvinde og fyldt 18 år. Tilmelding til Female Fight Club bootcamp er personlig og kan ikke benyttes af, eller overdrages til andre. Deltagere skal til enhver tid fremvise gyldigt sygesikringskort og ID/kørekort, hvis Female Fight Club´s instruktører måtte bede om det. Alle deltagere skal have en ren straffeattest. Female Fight Club ApS kan til enhver tid bede en deltager om at underskrive en erklæring der giver Female Fight Club ApS ApS ret til at indhente oplysninger om deltagerens straffeattest hos politiet. Underskriver deltageren ikke, kan denne blive afvist fra at deltage på kurset. En sådan bortvisning giver ikke deltageren ret til at få sin betaling for deltagelse retur.

BETALING:
Vi modtager betaling med Visa-dankort, Visa, Visa elektron og Mastercard. Vi tager ikke kortgebyrer. Alle beløb er ekskl. moms da undervisningen ikke er momspligtig. Femalefightclub.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysinger med ssl ( secure socket layer). Det bryder at andre, inklusiv os,  ikke kan aflæse dine kortoplysninger.

FORTRYDELSESRET:
Alle køb foretaget på femalefightclub.dk kan gratis fortrydes indenfor 14 dage fra den dag du har foretaget dit køb. Fortrydelsen skal sendes til info@femalefightclub.dk. Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din fortrydelse. Vi tilbagefører beløbet på det kort du brugte til dit køb. Du kan ikke fortryde et køb hvis kurset er taget i brug, dvs. du deltager i Facebookgruppen eller andre kursusrelaterede aktiviteter. Efter fortrydelsesretten er udløbet er din tilmelding bindende.

COVID-19:
Vi følger de til enhver tid gældende retningslinjer fra myndighederne. Træningen foregår udendørs, og der vil være forholdsregler for brug af indendørs arealerne i henhold til de gældende retningsliner fra sundhedsmyndighederne. Skulle vi mod forventning ikke kunne afholde bootcampen alligevel vil den blive rykket til en anden dato. Du kan også vælge at få dine penge retur hvis du ikke kan deltage på de nye datoer. Dette vil blive meddelt på email med deadline for tilmelding/afmelding på de nye datoer.


OPHAVSRET:
Samtligt indhold på femalefightclub.dk tilhører Female Fight Club ApS eller vores leverandører, og må ikke kopieres eller videregives, distribueres, modificeres eller reproduceres. dette gælder både tekst, billeder, logoer og kildekode. Alt indhold på sitet er beskyttet af Dansk ophavsretslov og de gældende internationale regler.


PERSONDATAPOLITIK:
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og email. Vi registrerer kun de personoplysninger, som er nødvendige. Oplysningerne videregives ikke til andre. 

Personoplysningerne registreres hos Female Fight Club ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@femalefightclub.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.01.2022