FAQs

Du skal være fyldt 18 år for at deltage på Female Fight Club. Dog kan du deltage hvis du er fyldt 16 år og deltager sammen med en voksen.

Alle kan deltage uanset form og fysik. Hvis du er i tvivl om din deltagelse i forhold til en evt. skade eller andet så skriv til os på info@femalefightclub.dk.

Female Fight Club bootcamp afholdes på Langeland i Spodsbjerglejren. Et smukt sted lige ud til en strand.

Prisen for Female Fight Club bootcamp er inkl. fuld forflejning i alle 3 dage.

Du skal have træningstøj/sko med til 3 dage, og gerne så du evt. kan skifte i løbet af dagen hvis det er nødvendigt. Derudover skal du medbringe dyne, pude, sengetøj, lagen og håndklæder. Når du har tilmeldt dig, modtager du en endelig og mere udførlig pakkeliste.

Du skal ikke medbringe noget udstyr. Alle deltagere får boksehandsker, tand og skridbeskytter udleveret. Udstyret er dit og du kan tage med hjem bagefter.

Der er altid en risiko forbundet med alt fysisk træning. Men vi tager sikkerheden meget alvorligt, og alt træning foregår under sikre og trygge rammer og der bliver givet meget klare instruktioner i forhold til sikkerhed under træningen.

Du kan fortryde dit køb og få dine penge tilbage indtil 14 dage efter købsdatoen, medmindre bootcampen eller optakten dertil er startet. Kontakt os på info@femalefightclub.dk hvis du ønsker at fortryde dit køb.

Der er parkeringspladser på området, men vi anbefaler I kører færre sammen så vi undgår for mange biler af hensyn til miljøet og pladsen dernede.

Vi følger altid de gældende retningsliner fra sundhedsmyndighederne og melder disse ud før hver bootcamp.

Mangler du svar på noget? Skriv til os på info@femalefightclub.dk